A Doman-módszer témája Szülő klubunkon
2016-02-01
A Portage modellről hallhattunk előadást
2016-03-01

Az idei 3. Szülő klub a Sport Poha-Rak érdekes világába vezetett minket, 2016. február 12-én. A szülők megismerkedtek a módszer játékos folyamatával, mely során nem csak a gyerekek érezhetik jól magukat és stimulálhatják különböző képességeiket, hanem szüleik is fejleszthetik ügyességüket, miközben közös élményekkel gazdagodnak.

A Sport Poha-Rak program már 30 éve a világ 36 országában több mint negyvenezer iskolában/ intézményben sikeresen működő tevékenység, amelyet sportágként, versenyprogramként és szabadidős tevékenységként alkalmaznak. A Sport Poha-Rak és rAkadémia program használata korosztálytól, képességektől, előképzettségtől független fizikai és szellemi fittség fejlesztése bizonyítottan javítja az iskolai érettségre felkészítő óvodai, iskolai eredményeket és megnöveli a sikerélményeket. Segítséget nyújt a kognitív képességfejlesztésben, az olvasási, írási, számolási és logikai készségek kialakításában, valamint a problémamegoldásban. Fejlődik az agyműködés, koncentrálódik a figyelem, javul a teljesítmény az óvodában,  iskolában, a sportban, a zenetanulásban és minden más tevékenységben. A programról bővebb tájékoztatást ITT olvashattok.

NEA-TF-15-M-1093 SportpohaRak II

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.