Természetes ellenszerek

Kenőcsök tűlevelűekhez

Emiatt fokozott igény van a készítményekre, amelyek segítik elmulasztani vagy enyhíteni a mozgásszervi problémákat tüneteket. Mi, modern emberek bízunk a természetben. A természet pedig gyógynövényeket kínál nekünk segítségül.

Emiatt fokozott igény van a készítményekre, amelyek segítik elmulasztani vagy enyhíteni a mozgásszervi problémákat tüneteket.

Kenőcsök tűlevelűekhez Just termékek által könnyedén hozzájuthatunk a gyógynövényekben rejlő értékes erőkhöz! Az évek során igazi megbízható barátnak bizonyult. A Közönséges boróka Juniperus communis egy kultikus növény, mely már a bibliai idők óta ismeretes.

a csípőízület kötőszövetének szisztémás betegsége ízületi sérülés a lábon

Az ókorban a gonosz szellemek kiűzéséhez használták. Az óegyiptomiak elégették a növényt és belélegezték annak füstjét, hogy elérjék a fizikai és lelki megtisztulást. Az Észak-Amerikai indiánok a sebeket, bőr- csont- ízületbetegségeket, TBC-t úgy gyógyították, hogy a beteget olyan helyre vitték, ahol ez a növény nőtt.

kenőcsök tűlevelűekhez

A francia kórházakban a himlőjárványok idején szintén égettek borókát a gyógyhatás érdekében, mint fertőtlenítőt, sőt mindenütt Európában a pestis járvány ízületi betegségek vizelethajtója is népszerű volt.

De miért is annyira a kedvencünk a Just Borókakrém?

Fenyőfélék

Ez a növényi alapú termék rendkívül gyors hatású, gyulladásgátló és fájdalomcsillapító. A benne lévő borókaolaj tágítja az ereket, javítja a vérkeringést, fölgyorsítja az anyagcserét.

kenőcsök tűlevelűekhez

Emiatt a fájdalom gyorsan csökken és kellemes, meleg érzés jelentkezik. A borókában lévő éterikus olaj rendkívüli drága, emiatt a gyógykozmetikában korlátozottan használják.

Lucfenyő gyanta

Ez az olaj fitoncidokat is tartalmaz, amelyek biológiai aktív anyagok, képesek elpusztítani a vírusokat, gombákat, baktériumokat és az egysejtű parazitákat.

A boróka növény 6-szor több fitoncidot képes kibocsátani a levegőbe, mint általában a tűlevelűek, és ször kenőcsök tűlevelűekhez, mint más fák. Egy hektárnyi boróka ültetvény elégséges ahhoz, hogy egy közepes nagyságú város levegőjét megtisztítsa! A krém eredeti összetétele borókaolaj, hosszútűjű fenyő olaj, európai ciprus olaj, eukaliptusz- citrom- szójaolaj biztosítja, hogy magas koncentrációban hasson a gyulladt és fájdalmas területekre.

A TŰLEVELŰEK SEGÍTSÉGE AZ INFLUENZÁL, AZ ÍZÜLETI PANASZOKNÁL

Ilyenkor a krém alkotórészei, a terpenoidok kimossák a húgysavat az izomszövetekből és stimulálják a mellékvese funkcióját, melegítő és gyógyító hatását fejtik ki a kötőszövetekben. Nagyon hatásos a reumára arthritis, artrózis,osteochondrosisizomgyulladásra. Előfordul, hogy ha sokat kenünk, akkor a hatás felgyorsul és a fájdalom átmenetileg fokozódhat, ilyen esetben folytatni kell a kezelést, esetleg szüneteltetni napra.

Ideggyulladás esetén bordaközti gyulladás, idegzsába, kenőcsök tűlevelűekhez csökkenti a gyulladást, elmulasztja a fájdalmat.

  1. Propoliszos krémméz gr. | Méhpempő vásárlás | Méhpempő Bolt
  2. Tudástár – Propolisz | Gulyás Méhészet

Összetételeinek köszönhetően megelőzhetők és gyógyíthatók a felső légúti hurutok: köhögésnél akut és krónikussőt a dohányzás okozta hörghurutnál is segít. Ilyenkor a mellkast és a hátat kell bekenni.

Néhány fenyőféléről A fenyőfélék a tűlevelűek csoportjába tartoznak, amelyeknek több mint fajtája létezik. Méretben és kinézetben a legkülönbözőbbek lehetnek, a hatalmas, óriási méretű fáktól a törpe bokrokig. A tényleges élőhelyük rendkívül elterjedt — a fenyőfélék megtalálhatók az Kenőcsök tűlevelűekhez a déli féltekéig, néhány példánya még Jáva és Szumátra szigetein is. A legtöbb fajta, mint például a jegenyefenyő és a lucfenyő nem igénylik a magas hőmérsékletet, ezért ezek a legelterjedtebb fajták, amelyek terjedelmes fenyőfa erdőket alkotnak Szibériában.

Tisztítja az egész szervezetet, erősíti az immunrendszert. Erős gombaellenes szer. Nagyon hatásos a cellulitisnél masszázs, de ilyenkor ne felejtsük a borókát a bázis olajba vagy krémbe beletenni, tehát ne koncentrált krémet használjunk a masszáshoz.

5 módszer, amivel gyorsan túljuthat a herpesz okozta kellemetlenségeken

Csökkenti az arteriális vérnyomást a nyak és a lábszár izmait bekenni. Hatásos a különböző sporttraumák kezelésénél.

Sérülés esetén izomhúzódás, rándulás, nagy vérömleny először hűteni szoktuk a sérült testrészt, pl. Kisebb traumáknál mikor nincs nagy vérömleny a fájdalomcsillapító hatás eléréséért közvetlen trauma után is lehet használni a Borókakrémet.

A sportolás előtt az izom bemelegedésére tanácsolom kenőcsök tűlevelűekhez Boróka krémet, edzés után pedig a Wallwurz krém használatát izomhűtés.

A propoliszos méz elég kemény.

Fájdalmas menstruációnál jót tesz, ha bekenjük a derekunkat illetve az alhasunkat. A krém használatakor lehetséges a rövid ideig tartó bőr kipirulás és enyhe égő érzés. A krémnek az elején erősnek tűnő, jellegzetes illata van, ami rövid idő után már szinte kellemesnek érezhető.

Tisztelettel és szeretettel:.