Árubeszerzések - 362652-2014

Közös stimulátor. Virágzásban is használható, növényi alapanyagból készült stimulátor

Tartalom

  kenőzsél térdízületekhez összeroppan és fáj az ízületekben

  Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? It brings you through all the necessary steps to collect your own data: from the design of the survey to the concrete collection of data using several mobile devices, and integrates the data collected to allow for their use in GIS or statistical software applications.

  The main közös stimulátor value is that this process does not necessarily need an Internet connection - the app includes several offline options so that you can overcome Internet connection problems during your field campaign.

  közös stimulátor gyógyszerek, kondroitin és glükózamin áron

  This tool allows you to monitor and geo-reference your ongoing survey, and to integrate data collected by different surveyors. It can also produce customised graphs and statistics, közös stimulátor can provide an overview of your dataset in a printable report.

  közös stimulátor a gerinc és az ízületek lyubertsy-kezelése

  Minden szükséges lépést megteszi a saját adatgyűjtéshez: a felmérés tervezésétől a konkrét adatgyűjtésig több mobileszköz használatával, és integrálja az összegyűjtött adatokat, hogy lehetővé tegye azok használatát a GIS vagy statisztikai szoftveralkalmazásokban. A fő hozzáadott érték az, hogy ez a folyamat nem feltétlenül szükség van internetkapcsolatra - az alkalmazás több offline lehetőséget is tartalmaz, így az internetkapcsolati problémák megoldhatók a kampány során.

  Ez az eszköz lehetővé teszi a folyamatos felmérés figyelemmel osztálytársak közös kezelése és földrajzi hivatkozását, valamint a különböző felmérők által összegyűjtött adatokat.

  közös stimulátor

  Testreszabott grafikonokat és statisztikákat is létrehozhat, amelyek áttekinthetővé teszik az adatkészletet a nyomtatható jelentésben. Ez a nyílt forrású alkalmazás, amelyet az Közös stimulátor Bizottság Közös Kutatóközpontja és EuropeAid fejlesztett ki, ingyenes.