Próbálja ki INGYEN

Térdízületek harisnya, Kompressziós csonkharisnyák

Tartalom

  térdfájdalom bursitis urinoterápia ízületi gyulladások esetén

  A frissen amputáltak rehabilitációját segíti, de hosszútávon alkalmas alacsony aktivitási szinthez. Ez az eszköz leginkább rehabilitációs célt szolgál új betegek számára, hogy megtanulják az állást és a járást a rehabilitációs folyamat során, de akár állandó térdprotézisként is szolgálhat egyes páciensek számára.

  A protézis könnyen konfigurálható a beteg járásképének ismerete, a protézis térdízületek harisnya nélkül is. A Guardian rendelkezik egy távoli zár funkcióval is, amelyet ki lehet kapcsolni, amikor a beteg előrehalad a teljes fokos anatómiai térd-mozgás biztosításához.

  Szilikon és gél linerek A korszerű függesztési elvek ma már sokkal pontosabb, szakszerűbb, biztonságosabb és kényelmesebb megoldásokat jelentenek szerte a világon, így hazánkban is. Ma már könnyen elérhetőek és hozzáférhetőek ezek a protézis kiegészítők.

  Ez a távoli zár rendszer lehetővé teszi, hogy akár egytengelyű térdízületként is működhessen a protézis. Üléshez könnyen kikapcsolható, és felállás során rögzíti a térdet anélkül, hogy meg kellene húzni a kart.

  Protetikai alapfogalmak Adapter Az adapterek olyan protézis alkatrészek, amelyek összekötik a funkcionális alkatrészeket, mint például a térdízület és protézisláb. Állásfázis A járásciklusnak azon szakasza, amikor teljes testsúllyal a végtagra nehezedve állunk előre ill. Csonkbehúzó zsák Ez a nagyon hasznos harisnyaszerű behúzó zsák megkönnyíti a protézis felvételét. Közvetlenül a csonkra húzva segíti a tok tökéletes, pontos illeszkedését. Forgatóadapter Ez az adapter a térdízületek harisnya építve lehetővé teszi a tok alatt elhelyezkedő térdízület és protézisláb elforgatását akár fokban is, így biztosítva a komfortos ülőhelyzetet, zoknik és cipők kényelmes felvételét, vagy akár a járművezetést.

  A térd távoli zárja bármikor deaktiválható, amikor a beteg mobilitási szintje növekszik. Első érintkezéskor a hajlításnál létrejön az ütéselnyelés a terhelés során, amely tökéletesen utánozza az anatómiai választ.

  Állás szakaszban, amikor terhelés keletkezik, a térd a helyén rögzül. Abban a pillanatban, amikor a súly felszabadul az előrelépés során, a retesz kioldódik, így elősegítve a protézis elfordítását.

  Térdízületek harisnya beállítható A piacon lévő más súrlódásos fékrendszerű térdprotézisektől eltérően, a fék érzékenységét és a fék súrlódását a térd eltávolítása nélkül meg lehet változtatni, lehetővé téve a könnyű finomhangolást a beteg rehabilitációja során. Éljen a lehetőséggel, ne habozzon, hívjon minket a 06 20 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi űrlapon keresztül még ma: Kérjük adja meg a NEVÉT!

  deformáló artrózis az ízületben

  Field térdízületek harisnya required! Küldés Oldalcímkék.

  1. bio matrica ízületi fájdalmakhoz