Támogatóink

Ízeltlábúak oktatása

Tartalom

  Bogaras vagyok képgalériával A Bogaras vagyok csapata rendhagyó biológiaórát tartott, amelyen a gyerekek több ízeltlábú állatot ismerhettek meg, illetve vehettek kezükbe.

  ízületi kezelés lazár csípős ideg könyökízület kezelése

  A gyerekek kortól függetlenül, kivétel nélkül élvezték a programot, volt, aki csótányt fogott a kezébe, illetve lepkét tartott ízeltlábúak oktatása orrán.

  Skorpió, madárpók, ezerlábú, madagaszkári bütykös csótány. Ezeket és számtalan más állatot tekinthettek meg a kis és nagyobb gyerekek a Városi Ízeltlábúak oktatása.

  argo-kondroitin és glükózamin

  A Bogaras vagyok kezdeményezés egy családi, rovarász hobbiból nőtte ki magát, az összegyűjtött és preparált élőlényeket szerették volna másoknak is megmutatni. A csapat két év alatt közel 15 ezer gyermekhez vitte már el a kiállítást. Így jutottak el városunkba is Az ízeltlábúak varázslatos világa címet viselő foglalkozással.

  ízeltlábúak oktatása

  Arról szól persze, hogy kicsit a gyerekek kerüljenek közelebb egy ilyen kevésbé ismert és sokszor félreismert világgal. Az élménypedagógus rengeteg érdekes témát tárt fel a kiállításon résztvevő gyerekeknek.

  Ezek után pedig a preparált rovarok mellett közelről csodálhatták meg az élő ízeltlábúakat a kis és nagyobb iskolások. Voltak, akik kezükbe fogták a különböző rejtőzködő botsáskákat, a madagaszkári bütykös csótányokat, a góliátbogarat vagy az ezerlábút.

  ízeltlábúak oktatása

  Akadtak olyan tanulók, aki orrukon tartották a színes lepkéket. A Bogaras vagyok csapata hazánk rengeteg pontján járt már, érdekes előadásokat tartanak az óvodásoktól kezdve középiskolás korosztályig. A gyerekek pedig szinte kivétel nélkül jó élménnyel hagyták el a kiállítást.

  ízeltlábúak oktatása a legjobb üdülőhelyek az artrózis kezelésére